Together we aspire, together we achieve
PREZENTARE

Organismul de certificare produse ALL CERT PRODUCT este o companie cu capital privat, organizata conform cerintelor standardelor SR EN ISO/CEI 17065:2013 – Evaluarea conformitatii. CerinĊ£e pentru organisme care certifica produse, procese si servicii, SR EN ISO/CEI 17067:2013Evaluarea conformitatii. Principii fundamentale ale certificarii de produs si linii directoare pentru schemele de certificare a produselor si Regulamentului (UE) nr. 305 / 2011 de stabilire a unor conditii armonizate pentru comercializarea produselor pentru constructii.

ALL CERT PRODUCT  are ca obiect de activitate certificarea produselor conform standardelor nationale si internationale oferind confidentialitate, impartialitate si independenta fata de client si furnizor.

ALL CERT PRODUCT are competenta, capabilitatea si experienta (ca organism de certificare) necesare pentru efectuarea, la cererea clientilor, de certificari ale conformitatii produselor.

Piata concurentiala este foarte activa si noi ne bazam pe experienta unui corp de specialisti instruiti la nivel international.

Echipele de evaluare combina profesionalismul cu experienta, cu abordarea moderna in spiritul practicilor de audit international asigurand evaluarea conformitatii produselor, precum si a documentatiei aferente fata de cerintele din standardele nationale, Directivele Uniunii Europene si prevederile legale.

Organismul nostru de certificare dispune de acorduri adecvate garantarii, confidentialitatii informatiilor obtinute in cursul activitatilor de certificare, la toate nivelurile (organisme, comitete sau persoane care actioneaza in numele sau), cu respectarea principiilor deontologice si asigura efectuarea incercarilor in laboratoare acreditate sau recunoscute de autoritati.Contact
Str. Sachelarie Visarion, nr. 63,
sector 2, Bucuresti
Tel. / fax: +40 21 311 22 30
Tel. Mobil: +40 74 443 39 99
E-mail: produs@allcertproduct.ro
Internet: www.allcertproduct.ro
Termeni si conditii   Confidentialitate   Sitemap Toate drepturile rezervate ALLCERT PRODUCT